Wanneer u uw Google Apps account wilt instellen op uw Iphone of op een ander toestel dat op iOS draait, dan heeft u volgende mogelijkheden:
 1. Wanneer u onder "accounts" de mogelijkheid heeft om een Google Account toe te voegen, dan kan het simpelweg op deze manier (e-mail en wachtwoord invullen tijdens de wizard);
 2. Zoniet, dan kan u dit manueel instellen (zie hieronder).

Google Apps manueel instellen op uw iOS toestel

 1. Tik op het iOS-apparaat op Instellingen;
 2. Tik op E-mail, Contacten, Agenda's;
 3. Tik op Account;
 4. Tik op Exchange;
 5. Voer het volledige e-mailadres van Google Apps en een wachtwoord in en tik op Volgende;
 6. Voer m.google.com in het veld Server in;
 7. Laat het veld Domein leeg;
 8. Voer in het veld Gebruikersnaam het volledige e-mailadres van Google Apps in;
 9. Het wachtwoord is al ingevuld in het veld Wachtwoord. Als dit niet het geval is, voert u het nogmaals in en tikt u op Volgende;
 10. Selecteer de Google-services die u wilt synchroniseren, zoals e-mail, contacten en agenda's, en tik op Opslaan. Als u op uw apparaat uitnodigingen voor vergaderingen wilt ontvangen en erop wilt reageren, moet u hier E-mail en Agenda inschakelen. Ook moet u in de Google Agenda-instellingen Nieuwe evenementen inschakelen. Zie Instellingen voor e-mail, agenda en contacten aanpassen voor meer informatie.


Wanneer u een foutmelding met betrekking tot foutieve login informatie krijgt, dan raden we aan ons te contacteren, waarna we uw wachtwoord kunnen resetten.